Dah Kenapa Pula Netizen Bergaduh Di Instagram Shaheizy Sam?

///
Comments are Off

Kalau anda mengikuti instagram @shaheizy_sam pastinya anda tahu sejak 4 hari lepas Sam aktif memuat-naik gambar-gambar perjalanannya ke Rusia untuk menyaksikan Piala Dunia 2018. Walaubagaimanapun, gambar-gambar yang dimuatnaik oleh Sam nampaknya mendapat pelbagai reaksi daripada netizen apabila melihat Sam mengenakan rantai leher dan subang telinga.

Ini antara gambar yang mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Sam memuatnaik gambarnya memakai rantai leher dan juga subang di telinganya.

Antara komen daripada netizen berkenaan dengan pemakaian rantai dan subang oleh Sam.

Ini pula antara gambar yang paling banyak mendapat reaksi daripada netizen.

Di sebalik kecaman netizen berkenaan rantai dan subang telingan yang dipakai Sam, ada juga beberapa komen netizen yang cuba mem-backup Sam mengatakan yang mungkin Sam sedang cuba untuk menjiwai watak untuk filem yang akan datang. Walau apapun komen netizen, Sam tetap tenang dan tidak langsung membalas komen netizen yang menghentamnya #brochill.

Apa-apa pun, selamat bercuti dan enjoy your holiday Sam. Semoga pasukan yang disokong Sam iaitu Argentina berjaya untuk melangkah lebih jauh pada Piala Dunia 2018 ini.

Sumber : Instagram @shaheizy_sam