By

Amira

Wayang

Siapa yang kalau pergi wayang experience benda yang sama dengan Hang Omar Timor ni? If yes, sep sikit! Kita kalau di tempat awam kenalah jaga adab kan.

Lapar

Jangan ikut perangai Hang Omar Timor ya. Kalau ada duit tu, jimat-jimat berbelanja. Jangan sampai asyik makan mee segera di kemudian hari. Tapi, kesian jugak la bila baca komik digital Hang Omar Timor ni.

Bangun

Bila cuti sekolah dah habis, makin melarat malas nak pergi sekolah tu. Tapi yang pelik, kalau time cuti, elok je bangun awal. Korang pun ada perangai macam ni tak?

Parodi Hot!

Kalau korang tengah baca komik digital Hang Omar Timor, make sure baca sampai habis. Nak tahu korang nampak tak apa yang kitaorang nampak. Eiiii, seram!
1 2 3 9